Koster Recruitment richt zich op bemiddeling van (jonge) hoger opgeleiden binnen Marketing, Sales, Finance, Management en Techniek. Starters en ervaren professionals helpen wij aan een interessante en uitdagende functie. Bij een organisatie die echt bij je past. We matchen je niet alleen op basis van je vaardigheden en kennis.
Je persoonlijkheid en ambities moeten in de lijn liggen met de bedrijfscultuur van de organisatie en de doelstellingen van de organisatie. Alleen zo komen we tot een duurzame bemiddeling.

Naast het vinden van een leuke baan helpen we je ook om inzicht te geven in je talenten en vaardigheden. Wat wil je bereiken in de toekomst? Welke stappen moet je nu zetten om dat doel te bereiken? Career Coaching hoort bij het vak als je werkt met professionals. Wij helpen je bij het maken van je loopbaankeuzes.

Waarom kiezen voor Koster Recruitment?

  • We beschikken over een uitgebreid netwerk met interessante bedrijven waar je de volgende stap in je carrière kunt maken.
  • We beschikken over ruime ervaring in bemiddeling en begeleiding van (jonge) professionals
  • We maken actief gebruik van Social Media en vergroten hiermee ons netwerk en voor jou de kans om een interessante baan te vinden

Heb je er behoefte aan om meer inzicht te krijgen in je talenten en ontwikkelpunten? Dan kun je tegen vergoeding een persoonlijkheidsvragenlijst en drijfverenanalyse afnemen inclusief een gesprek met een ervaren consultant. Neem dan contact met ons op voor informatie.